۰

فیلترینگ باعث کاهش درآمد همراه اول در آبان ماه شد

بازدید 1060

صورت‌های مالی همراه اول در آبان ماه امسال نشان می‌دهد این اپراتور در مقایسه با شهریور ماه، قبل از فیلترینگ و اختلالات اینترنت، نزدیک به ۹۰۰میلیارد تومان از درآمد خود را از دست داده است. اختلال‌های حاکم در اینترنت و فیلتر پلتفرم‌های محبوب همچون اینستاگرام، احتمالا از اصلی‌ترین دلایل این افت درآمد ۲۵درصدی نسبت به ماه آخر تابستان ۱۴۰۱ است. این شرکت در مهر ماه هم با کاهش درآمد جدی مواجه شده بود.اثرات فیلترینگ و قطع اینترنت در دو ماه اخیر بر کسب‌وکارها بر هیچکس پوشیده نیست. گزارش‌های متعددی از آسیب‌های چند صد میلیارد تومانی به فعالین اقتصادی وجود دارد؛ اگرچه برخی مسئولان همچون وزیر ارتباطات باور دارند ارقام مطرح شده، کارشناسی شده نیستند.

حال جدیدترین گزارش مالی ماهانه همراه اول منتهی به آبان ماه در کدال منتشر شده و حکایت از ادامه کاهش درآمد این اپراتور دارد.گزارش فعالیت ماهانه همراه اول نشان می‌دهد درآمد این شرکت از سرویس‌های مکالمه، پیام کوتاه، اینترنت و پیامک انبوه مشترکین خطوط دائمی و اعتباری نسبت به شهریورماه، حدود ۹۳۶ میلیارد تومان کاهش داشته است. البته باید توجه داشت که شهریور ماه ۳۱ روز و آبان ۳۰ روز است اما این افت اخیر را به طور قطع نمی‌توان به یک روز کاری کمتر نسبت داد.

 

 

 

کاهش درآمد این اپراتور از مهرماه و هم‌زمان با قطعی‌های مکرر اینترنت و فیلترینگ گسترده آغاز شد. صورت‌های مالی مهرماه همراه اول نشان می‌داد این شرکت بیش از ۷۰۰میلیارد تومان از درآمد خود را از دست داد. حال این افت درآمد همچنان ادامه داشته و حتی نسبت به مهر نیز بیشتر هم شده است.مقایسه جزئیات صورت‌های مالی آبان و مهر نشان می‌هد افت درآمدی همراه اول به بخش درآمد از مشترکین خطوط اعتباری باز می‌گردد. درآمد این شرکت از مشترکین خطوط دائمی در آبان ماه همچون مهر در حدود هزار میلیارد تومان گزارش شده است، اما درآمد از مشترکین خطوط اعتباری ۲۰۰میلیارد تومان نسبت به مهر کاهش یافته و به ۱۲۰۰میلیارد تومان رسیده است.

لازم به ذکر است همراه اول در تابستان امسال به طور میانگین بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از کارکرد مشترکین خطوط دائمی و لازم به ذکر است همراه اول در تابستان امسال به طور میانگین بیش از ۳ هزار میلیارد تومان از کارکرد مشترکین خطوط دائمی و اعتباری درآمد داشت اما این رقم در مهرماه به ۲۵۰۰ و در آبان نیز به ۲۳۰۰ میلیارد تومان کاهش یافته است. از همین رو می‌توان نتیجه گرفت محدودیت‌های اخیر اینترنت و تمایل کمتر کاربران به خرید بسته‌های اینترنتی، احتمالا یکی از اصلی‌ترین عوامل این کاهش درآمدی قابل توجه است.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.