۰

دستگاه‌ها و نهادهای دولتی اجازه بازگشت و فعالیت در تلگرام را ندارند

بازدید 1355

دستور ممنوعیت استفاده از تلگرام برای دستگاه‌های دولتی اندکی بعد از فیلتر شدن این پیام‌رسان ابلاغ شد و هنوز هم بر این موضوع تاکید می‌شود. چنانکه به تازگی سردار «کمال هادیانفر» رئیس پلیس فتا ناجا اعلام کرد که بر اساس دستور دولت، دستگاه‌ها و نهادهای دولتی یا مجموعه‌هایی که از بودجه بیت‌المال استفاده می‌کند، اجازه فعالیت در تلگرام را ندارد.

به گفته رئیس پلیس فتا ناجا این ممنوعیت برای دستگاه‌ها، سازمان‌ها و نهادهایی که اسناد طبقه‌بندی شده دارند، دارای اهمیت خاصی است. وی در خصوص فعالیت پیام‌رسان‌های داخلی نیز تاکید کرد:

«در مدتی که از فعالیت پیام‌رسان‌های داخلی می‌گذرد، وضعیت پیام‌رسان‌های «سروش» و «گپ» بهتر از سایر پیام‌رسان‌های داخلی است و گرچه حمایت‌های انجام شده از همه پیام‌رسان‌های داخلی مشابه بوده ولی استقبال مردم از این دو پیام‌رسان بیش از دیگر پیام‌رسان‌های داخلی است.»

هادیانفر یه تسنیم گفته است که با توجه به کنترل‌های انجام شده در این پیام‌رسان‌ها، میزان وقوع جرائم در آن‌ها پایین بوده و در صورت وقوع هرگونه جرم و ارائه گزارش و شکایت، پلیس‌های فتا در استان‌های سراسر کشور این گزارش‌ها و شکایت‌ها را با دستور مقام قضایی پیگیری خواهند کرد.

گفتنی‌ست اواخر فروردین ماه امسال بود که «رضا جواهری» رئیس مرکز مدیریت راهبردی افتای ریاست جمهوری در بخشنامه ای به کلیه دستگاه های اجرایی، استفاده از پیام رسان های خارجی در تمامی نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی را ممنوع اعلام کرد. در متن این بخشنامه آمده بود:

«به استناد بند ۷ مصوبه شورای عالی فضای مجازی با موضوع سیاست ها و اقدامات ساماندهی پیام رسان های اجتماعی، باید کلیه نهادها و موسسات دولتی و عمومی غیر دولتی هرگونه تبلیغات خود در محیط پیام رسان های اجتماعی را صرفا از طریق پیام رسان های اجتماعی داخلی که به صورت رسمی از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام می شود انجام دهند. بدیهی است هرگونه استفاده از پیام رسان های اجتماعی خارجی برای مکاتبات اداری و ارائه خدمات اداری کماکان ممنوع است.»

گرچه پیام‌رسان‌های داخلی مدت‌ها قبل از این بخشنامه، فعالیت‌شان را آغاز کرده بود ولی پس از این بخشنامه و در تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه، با فیلتر شدن پیام رسان تلگرام با دستور دادستانی تهران، فعالیت این پیام‌رسان‌ها جدی‌تر شد و ۷ پیام رسان بله،‌ ایتا، بیسفون، سروش، ویسپی، گپ و آی گپ جایگزین تلگرام برای کاربران شبکه‌های اجتماعی داخل کشور شدند.

نظرات کاربران

  •  چنانچه دیدگاهی توهین آمیز باشد و متوجه نویسندگان و سایر کاربران باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه دیدگاه شما جنبه ی تبلیغاتی داشته باشد تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه از لینک سایر وبسایت ها و یا وبسایت خود در دیدگاه استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  •  چنانچه در دیدگاه خود از شماره تماس، ایمیل و آیدی تلگرام استفاده کرده باشید تایید نخواهد شد.
  • چنانچه دیدگاهی بی ارتباط با موضوع آموزش مطرح شود تایید نخواهد شد.